Kevätkonsertti 1.6.2022

Ystävien perinteinen joulukonsertti jouduttiin koronatilanteen vuoksi viime joulukuussa siirtämään myöhempään ajankohtaan.  Meillä on nyt ilo ilmoittaa, että joulukonsertti korvataan vielä tämän lukuvuoden aikana keskiviikkona 1.6.2022 järjestettävällä kevätkonsertilla.

Kevätkonsertti pidetään Helsingin ranskalais-suomalaisen koulun ravintolasalissa, osoitteessa Raumantie 4, keskiviikkona 1.6.2022. Koska saliin mahtuu kerralla vain rajattu määrä yleisöä, konsertteja järjestetään kaksi.  Ensimmäinen konsertti alkaa klo 17.00 ja toinen klo 18.30. Konserttien välisenä aikana teillä on mahdollisuus nauttia kesäisestä buffetista koulun sisäpihalla.

Kutsumme kaikki leikki- ja esikoulun sekä 1. luokkien joulukonserttilipun ostaneet huoltajat ensimmäiseen klo 17.00 alkavaan konserttiin.

2.-luokasta ylöspäin lunastetut liput ovat tervetulleita jälkimmäiseen, klo 18.30 alkavaan konserttiin.

Ohjelmassa on luvassa niin pienten kuin isojenkin esityksiä, sekä poimintoja tämän kevään musikaalista.  Molemmat konsertit ovat sisällöltään samanlaisia. Voitte tiedustella oman lapsenne esiintymisestä konsertissa omalta opettajalta. Varmuudella voidaan jo sanoa, että kaikki leikkikoululaiset ja esikoululaiset ovat esiintymässä.

Mikäli konsertin uusi ajankohta ei teille sovi, voitte tarjota lippuanne eteenpäin, huomioiden kuitenkin sen kumpaan konserttiin lippunne on tarkoitettu (leikkikoulu-1. lk => 1. konserttti / 2.-9.lk => 2. konsertti). Mahdollisesti käyttämättä jääviä konserttilippuja emme valitettavasti pysty takaisin lunastamaan, mutta kaikki niistä kertyneet summat ohjataan suoraan oppilastyön tukemiseen.

Konserttiterveisin,

Ranskalaisen koulun ystävät ry