Avoimet työpaikat

Päivitetty 14.6.2021

Kiitos kaikille ohjaajan paikasta kiinnostuneille!
Tällä hetkellä meillä ei ole vapaita työpaikkoja, mutta mikäli sinun olisi mahdollista tehdä sijaisuuksista, ystävällisesti ota yhteyttä leikkikoulun johtajaan:
leikkikoulu@hrsk-ystavat.com

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Päivitetty 1.4.2021

ILTAPÄIVÄKERHO-OHJAAJA

Ranskalaisen koulun ystävät ry ylläpitää 5-vuotiaille suunnattua kielikylpypäiväkotia sekä esikoululaisille tarkoitettua iltapäiväkerhoa Helsingin ranskalais-suomalaisen koulun yhteydessä Munkkivuoressa. Etsimme nyt iltapäiväkerholle ohjaajaa. Työ alkaa elokuussa 2021 ja on osa-aikainen. Viikottaiset työtunnit (n. 20h/vko) sijoittuvat keskimäärin klo 12-17 välille. Lisäksi tarvitsemme ajoittain sijaisia työntekijöiden lyhytaikaisten poissaolojen takia.

Ohjaajat vastaavat lasten turvallisuudesta ja iltapäivän kulusta sekä toteuttavat yhdessä laadittua toimintasuunnitelmaa. Työhön kuuluu mm. lapsiryhmän ohjaus erilaisissa toimintatuokioissa ja siirtymätilanteissa, välipalan tarjoilu, ulkoilu ja toiminnan suunnittelu yhdessä.

Toivomme sinulta innostusta suunnitella ja ohjata esim. askartelu-, liikunta- ja/tai musiikkitoimintaa. Toivomme myös ryhmänhallintataitoja sekä aiempaa kokemusta lasten kanssa työskentelystä. Odotamme vastuullista ja reipasta työotetta, myönteistä ystävällistä asennetta, kykyä kohdata lapset aidosti lämpimästi sekä hyvää asiakaspalveluasennetta perheiden kanssa. Työssä tarvitaan hyvät vuorovaikutus- ja ryhmätyötaidot sekä riittävä fyysinen kunto lasten kanssa touhuamiseen. Ohjaajilta toivotaan myös sujuvaa suullista ranskan kielen taitoa.

Noudatamme yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta. Tarjoamme etuna työmatka- sekä kulttuuri ja liikuntaseteleitä. Hakijalta edellytetään kelpoisuusehtojen mukaista koulutusta (laki 272/2005) esim. lastenohjaaja, lastenhoitaja tai lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma). Huomioimme myös soveltuvan koulutuksen. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Vapaamuotoiset hakemukset, lisätiedot ja yhteydenotot iltapäiväkerhon vastuuohjaaja Ninna Petit-Gras, ninna@hrsk-ystavat.com

Työpaikkailmoitus TE-palveluiden sivuilla