Tervetuloa! Bienvenue!

Iki-ihania joulumarkkinoitamme ja niiden yhteisöllisiä talkooiltoja ei nyt koronan vuoksi päästä perinteisessä muodossa järjestämään. Siksi olemme ideoineet joulukassin, johon kootaan kolme kaikkien aikojen suosituinta tuotettamme: sipulikeitto, taatelikakku ja konjakkisinappi.

Hinta: 30 euroa
Tilaa ja maksa omasi 29.11 mennessä

Nouto koululta, Raumantie 4, 00350 Helsinki sunnuntaina 13.12.2020 klo 12–15 (jakelu ulkona)

Tässä myös mainos sekä tilausohjeet: Ystävien joulukassi (PDF)

Huom! Tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä

 

KUTSU – INVITATION

Ranskalaisen koulun ystävät ry:n yhdistyksen kokous
L’Assemblée générale de l’Association des Amis de l’École Française

AIKA     Keskiviikkona 30.09.2020 klo 18.00
HEURE Mercredi 30.09.2020 à 18h00

PAIKKA Helsingin ranskalais-suomalainen koulu, Raumantie 4, 00350 Helsinki (ruokasali)
LIEU      Lycée franco-finlandais d’Helsinki, Raumantie 4, 00350 Helsinki (réfectoire)

Yhdistyksen kokouksessa käsitellään seuraavat sääntömääräiset asiat:

 1. vuoden 2019 vuosi- ja tilinpäätöskertomus sekä tilintarkastajan lausunto
 2. tili- ja vastuuvapauden myöntäminen hallitukselle
 3. tulo- ja menoarvio kuluvalle vuodelle sekä henkilöjäsenten vuosimaksun suuruus
 4. hallituksen jäsenten ja tilintarkastajien palkkiot
 5. hallituksen jäsenten vaali erovuorossa olevien tilalle
 6. kahden tilintarkastajan ja heidän varamiestensä vaali
 7. muut hallituksen tai jäsenten esittämät asiat, kuitenkin huomioon ottaen yhdistyslain määräykset niistä asioista, joista ei voida päätöstä tehdä, ellei niitä ole kokouskutsussa erikseen mainittu

Mikäli olette kiinnostuneita osallistumaan hallituksen työskentelyyn asettumalla ehdolle erovuoroisten tilalle valittaviksi jäseniksi, voitte halutessanne ilmoittaa siitä jo etukäteen sähköpostitse hallitus@hrsk-ystavat.com. Tässä yhteydessä mainittakoon, että vaikka vuosikokouksen asialistalla mainitaan hallituksen jäsenten palkkiot, niitä ei toistaiseksi ole vielä koskaan päätetty maksaa, joten hallituksen jäsenet tekevät työtä vapaaehtoisvoimin.

Ystävällisin terveisin, bien cordialement,
Ystävät ry:n hallitus – Le conseil des Amis


Ystävät onnittelevat kevään 2020 ylioppilaita! Félicitations!TIEDOKSENNE:

Vaikka valtioneuvoston antama määräys yleisötapahtumien perumisesta koskeekin vain yli 500 henkilön tilaisuuksia, on meidän suositusten valossa syytä perua gaala- syvät pahoittelumme tilanteesta teille aiheutuvasta vaivasta.

Tarkoituksemme on siirtää tilaisuus järjestettäväksi myöhemmin ensi syksynä. Kaikille illalliskortin jo maksaneille pidetään varattuna paikka gaalassa ja siitä tiedotetaan hyvissä ajoin tulevien viikkojen aikana.


Tärkeä tiedote jäsenrekisteristä

Toukokuussa 2018 voimaan astuva yleinen tietosuoja-asetus (GDPR, (EU) 2016/679) asettaa meille yhdistyksenä vaatimuksia jäsenrekisterin ylläpidolle. Yksi keskeisistä vaatimuksista on rekisterin ajantasaisuus ja mahdollisten virheellisten tietojen päivittäminen mahdollisimman pikaisesti.

Pyydämmekin teitä ystävällisesti vahvistamaan oheisen linkin kautta ne yhteystiedot, joita tahdotte jäsenviestintään käytettävän.

Yhdistys käyttää rekisteriä pelkästään jäsenistön kanssa viestintään, eikä se luovuta rekisterissä olevia tietoja kolmansille osapuolille. Yhdistyksen henkilörekisteriseloste löytyy oheisen linkin takaa sekä Jäsenyys-sivuilta.

Ystävällisin terveisin,
Ranskalaisen koulun ystävät ry:n hallitus


Yhdistyksestä

Ranskalaisen Koulun Ystävät ry on Helsingin ranskalais-suomalaisen koulun vanhempainyhdistys. Yhdistys perustettiin jo vuonna 1949. Alunperin yhdistyksen tarkoituksena oli ylläpitää yksityistä ranskalaista leikkikoulua. Työ leikkikoulun hyväksi jatkuu vieläkin, mutta toiminta on laajentunut perustamisajoista.

Yhdistyksen tarkoituksena on ennen kaikkea edistää koulun ja kodin välistä yhteistyötä sekä tukea koulua taloudellisesti. Merkittävä osa rahoista, jotka yhdistys vuosittain kerää, menee seuraaviin kohteisiin:

 • 4. ja 8. luokkien vaihtomatkojen tukeminen
 • oppilas- ja opettajastipendit
 • Wahlmanin ylioppilaslakit
 • leikkikoulun ylläpitäminen
 • erilaiset hankinnat koululle

Varat toiminnalleen yhdistys hankkii jäsenmaksuilla, lahjoituksilla ja järjestämällä tapahtumia. Jäsenmaksu on 30 €. Liity jäseneksi ilmoittautumislomakkeella. Huom. lähetämme jäsenmaksulaskut vuosittain syksyllä, joten älä huolestu vaikka et saakaan meiltä postia heti!

Tulevat tapahtumat löydät kalenteri -osion alta.

Tervetuloa aktiivisesti mukaan Ystävien toimintaan – tukemaan lastemme koulutaivalta!

Tästä leikkikoulun sivuille