Ranskalaisen koulun ystävät ry – sinun yhdistyksesi!

Koulumme vanhempainyhdistys, jota lyhyesti Ystäviksi kutsumme, on meidän vanhempien ja muiden Helsingin ranskalais-suomalaista koulua lähellä olevien mukava kokoontumispaikka. Se on paikka, jossa voimme vaihtaa ajatuksia lastemme koulunkäynnistä, käydä vuoropuhelua koulun kanssa sekä ylläpitää ja tukea sen hienoja perinteitä. Yhdistys on meidän kaikkien näköinen ja olemassa siltä osin, mitä me yhdessä siihen puhallamme.

Tarttukoon jokainen tänä lukuvuonna toiminnassamme mukana ollut vanhempi – kaikki te, joille osoitamme lämpimät yhteistyökiitoksemme – heti ensi syksynä ainakin yhden uuden osaajan ja oppijan käteen!

Tulkaa yhdessä kehittämään juuri teidän näköistänne vanhempainyhdistystä. Tulkaa, koska olette osa meitä ja tätä yhteisöä. Tulkaa koska välitätte.

Onnittelut kaikille uusille ylioppilaille sekä lämmintä ja valoisaa kesää kaikille- nähdään syksyllä!

Kategoriat: Uncategorized

Ranskankielisen kulttuurin tapahtumia

Quiz : Les proverbes (adultes) https://langue-francaise.tv5monde.com/jouer/quiz/les-proverbes Ristikko lapsille: kotieläimet https://learningapps.org/9807200 Peli: paikallisia erikoisuuksia https://learningapps.org/9697446 Tutoriaali lapsille: origamivalas https://jeunesse.tv5monde.com/activites-pour-enfants/tutoriel-video/une-baleine-en-origami [...]
Thu, Apr 02, 2020
Source Ranskan instituutti
Tiede- ja historiadokumentti tiede-miesten taistelusta tarttuvia tauteja vastaan! 1800-luvun lopulla vaikut-taneiden ranskalaisen kemistin Louis Pasteurin ja saksalaisen maalla työskennelleen lääkärin [...]
Thu, Apr 02, 2020
Source Ranskan instituutti
Ranskan musiikkialan kerma yhdistää voimansa ja tarjoaa kotikatsomoille Je Reste à la Maison ! ("pysyn kotona") -festivaalin 1.-7.4. välillä! Festivaalilla soittavat mm. [...]
Thu, Apr 02, 2020
Source Ranskan instituutti
Kategoriat: Uncategorized

Ajankohtaista

Tervetuloa Ranskalaisen koulun ystävät ry:n uusille nettisivuille!
Vanhojen tietojen päivitys on saatu päätökseen, ja uutta toiminnallisuutta otetaan käyttöön. Selailussa voi ilmetä ajoittain ongelmia päivityksistä johtuen. Jos et löydä kaipaamaasi tietoa täältä, tutki osoitteesta  http://rekola.org/ystavat/.
Jäsenlomakkeet on nyt päivitetty. Kertokaa käyttökokemuksianne — mahdollisuuksien mukaan yhteydenottolomakkeella 🙂 Tästä ja muista uudistuksista lisää täällä!

Tästä suoraan leikkikoulun sivuille