Kiitos! Merci!

Joulumarkkinat olivat menestys- lämmin kiitos kaikille markkinavieraille sekä ahkerille talkoolaisille! Suuret kiitokset myös kaikille yksityisille ja anteliaille lahjoittajille- teitä oli tänä vuonna erityisen paljon!
 
Isot kiitokset ansaitsevat myös yrityskumppanimme Danone Finland Oy, Lejos Oy, Simba Dickie Group Finland ja Tingeling Leksaker!
 
Toivotamme teille kaikille valoisaa ja rauhaisaa joulun ja juhlan odotusta! 
 
Le marché de Noël était un succès- merci à tous les visiteurs ainsi qu’aux bénévoles qui ont beaucoup travaillé! Un grand merci aussi à tous les donateurs- vous avez été particulièrement généreux et nombreux cette année!
 
Nous remercions vivement aussi nos partenaires Danone Finland Oy, Lejos Oy, Simba Dickie Group Finland et Tingeling Leksaker!
 
Permettez-nous de vous souhaiter une joyeuse attente des fêtes de fin d’année! 
Kategoriat: Uncategorized

Gaala 2022

Vuonna 2020 pandemiasyistä peruttu Gaala palaa 12.3.2022! Jo aiemmin varatut ja maksetut paikat Riviera- gaalaan on siirretty automaattisesti tulevaan juhlaan. Yhteydenotot ja uudet varaukset osoitteeseen gaala@hrsk-ystavat.com

Kategoriat: Uncategorized

Ranskalaisen koulun ystävät ry – sinun yhdistyksesi!

Koulumme vanhempainyhdistys, jota lyhyesti Ystäviksi kutsumme, on meidän vanhempien ja muiden Helsingin ranskalais-suomalaista koulua lähellä olevien mukava kokoontumispaikka. Se on paikka, jossa voimme vaihtaa ajatuksia lastemme koulunkäynnistä, käydä vuoropuhelua koulun kanssa sekä ylläpitää ja tukea sen hienoja perinteitä. Yhdistys on meidän kaikkien näköinen ja olemassa siltä osin, mitä me yhdessä siihen puhallamme.

Tarttukoon jokainen tänä lukuvuonna toiminnassamme mukana ollut vanhempi – kaikki te, joille osoitamme lämpimät yhteistyökiitoksemme – heti ensi syksynä ainakin yhden uuden osaajan ja oppijan käteen!

Tulkaa yhdessä kehittämään juuri teidän näköistänne vanhempainyhdistystä. Tulkaa, koska olette osa meitä ja tätä yhteisöä. Tulkaa koska välitätte.

Onnittelut kaikille uusille ylioppilaille sekä lämmintä ja valoisaa kesää kaikille- nähdään syksyllä!

Kategoriat: Uncategorized

Ranskankielisen kulttuurin tapahtumia

Asterix, Obelix ja Idefix ovat palanneet talviseen seikkailuun! The post Gallialainen seikkailu appeared first on Institut français. [...]
Fri, Dec 03, 2021
Source Ranskan instituutti
Les trois premiers épisodes de l’émission de TV5 Monde, Destination francophonie, sont consacrés à trois personnalités francophones en Finlande ! The [...]
Fri, Nov 19, 2021
Source Ranskan instituutti
Un dessin animé pour amuser toute la famille en ce mois de fête ! The post IFcinema spécial Noël : le [...]
Thu, Nov 18, 2021
Source Ranskan instituutti
Kategoriat: Uncategorized

Ajankohtaista

Tervetuloa Ranskalaisen koulun ystävät ry:n uusille nettisivuille!
Vanhojen tietojen päivitys on saatu päätökseen, ja uutta toiminnallisuutta otetaan käyttöön. Selailussa voi ilmetä ajoittain ongelmia päivityksistä johtuen. Jos et löydä kaipaamaasi tietoa täältä, tutki osoitteesta  http://rekola.org/ystavat/.
Jäsenlomakkeet on nyt päivitetty. Kertokaa käyttökokemuksianne — mahdollisuuksien mukaan yhteydenottolomakkeella 🙂 Tästä ja muista uudistuksista lisää täällä!

Tästä suoraan leikkikoulun sivuille

Kategoriat: Uncategorized